wmk_product_02

Fa'amautu le tau o le Tungsten ona o le mamafa o tau o meafaitino

O le tau o le ferro tungsten ma le tungsten powder i Saina ua amata ona faʻaalia le faʻailoga o le siʻitia i le aso 28 o Setema, 2021 ona o le faʻamaʻi ma le faʻatonutonuina lua o le faʻaaogaina o le malosi ua mafua ai ona siʻitia le tau o mea mata, afifiina, tagata faigaluega, ma uta, faʻaosofia ai le pasi agai i luga. fetuunaiga o tau o oloa.

Ae ui i lea, i le oʻo mai o le aso malolo o le National Day, o kamupani i lalo e leai se faʻaosofia mo le faʻaogaina o totini.O lo'o i ai pea le maketi i se fa'aletonu ma e mafai e sui auai ona fa'aauau a latou lagona fa'aeteete i se taimi pu'upu'u.

O le tau o le tungsten concentrate e faʻamautu i le $ 17,460.3 / tone faʻatasi ai ma ni fefaʻatauaʻiga e le masani ai.Ona o le faʻamoemoeina o tau faʻamautu ma le faʻapipiʻiina o sapalai, o le maketi e faʻamoemoe e tumau pea.E talitonu le aufaipisinisi e talitonu o le "lua tapulaʻa" o loʻo faʻapipiʻiina i luga o le "malulu malulu", ma o le le lava o le malosi i le faaiuga o le tausaga e ono mafua ai ona siitia le tau o oloa tetele.

Ole tau ole pauta tungsten e tumau pea ile $40.5/kg mo se taimi lē tumau ona o lo'o fa'aeteete le aufaioloa i le taimi nei.I le tasi itu, latou te popole i le mamafa o tau o meafaitino ma le faʻamoemoe e faʻaputu aʻo leʻi maeʻa le aso malolo;i le isi itu, o loʻo latou popole o le manaʻoga e leʻo pei ona faʻamoemoeina ma e le lava le faʻaaogaina o punaoa.

copyright@Chinatungsten.com


Taimi meli: 08-10-21
QR code