wmk_product_02

Semiconductor conference 2021 amata i Nanjing

O le World Semiconductor Conference na amataina i Nanjing, Jiangsu itumalo, ananafi, faʻaalia le tekonolosi fou ma faʻaoga i le vaega mai le fale ma fafo.

I luga o le 300 faʻaaliga na auai i le fonotaga, e aofia ai taʻitaʻi o pisinisi - Taiwan Semiconductor Manufacturing Company (TSMC), Semiconductor Manufacturing International Corporation (SMIC), Synopsys Inc ma Montage Technology.

Semiconductor Conference 2021 Kicks Off In Nanjing (1)

O fa'amaumauga o lo'o fa'aalia ai o le aofa'i o fa'atauga a le lalolagi o oloa semiconductor e $123.1 piliona i le kuata muamua, i luga 17.8 pasene i lea tausaga ma lea tausaga.

I Saina, o le pisinisi faʻasalalau faʻatasi na maua ai le 173.93 piliona ($27.24 piliona) o faʻatauga i le Q1, o se faʻaopoopoga o le 18.1 pasene mai le tausaga na muamua atu.

Semiconductor Conference 2021 Kicks Off In Nanjing (2)

O le World Semiconductor Council (WSC) o se faʻasalalauga faʻavaomalo e tuʻufaʻatasia taʻitaʻi o pisinisi e faʻatalanoaina mataupu o popolega i le lalolagi atoa i pisinisi semiconductor.E aofia ai faʻalapotopotoga faʻapisinisi semiconductor (SIAs) o le Iunaite Setete, Korea, Iapani, Europa, Saina ma Saina Taipei, o le sini a le WSC o le faʻalauiloaina lea o le galulue faʻavaomalo i le vaega semiconductor ina ia faʻafaigofie le tuputupu aʻe maloloina o le alamanuia mai se va'aiga umi, fa'alelalolagi.


Taimi meli: 15-06-21
QR code